Days
Hours
Minutes
Seconds

Frokostseminar: Slik kan din bedrift spare tid og kostnader

Vi vil presentere hvordan byggherre og entreprenører kan sikre seg at deres varslingsrutiner er i overenstemmelse med den NS kontrakten man har inngått. Et digitalt verktøy for bygg og anleggsbransjen sørger for at både små og store bedrifter kan få bedre kontroll på disse rutinene og samle all kommunikasjon på ett sted.

 

Papirløse sjekklister skaper bedre arbeidsflyt og kostnadsbesparelse:

Vi er av den oppfatning at dersom byggherre og entreprenører har tilstrekkelig kunnskap om den kontrakten som er inngått for et byggeprosjekt, samtidig som det brukes et kvalitetssikret digitalt verktøy undervis i prosjektet, er det penger å spare på bunnlinjen.

Overordnet tidsplan under seminaret:

08.00 - 08.15

Introduksjon m. Ninja og Jon Gudmund

08.15 - 09.00

Varslingsrutiner i NS-kontrakter

09.00 - 09.30

Digitalisering av varslingsrutiner

09.30 - 10.00

Mingling

Foredragsholdere

Ninja Roede

Advokat og assosiert partner, Codex Advokat Oslo AS

Ninja er tilknyttet Codex Advokat sin avdeling for eiendom og entreprise og har omfattende prosedyreerfaring og solid kompetanse innen sivilprosess. Hun arbeider hovedsakelig med eiendomsrettslige problemstillinger, herunder avhendingsrett, eiendomstransaksjoner, mangler ved bolig, husleie- og eierseksjonsrett, håndverkertjenester, plan- og bygningsrett, generell kontraktsrett, samt sivilprosess. 

Jon Gudmund Gunnarsson

Customer Success Manager, CHECKD

Jon Gudmund jobber med behovene kunden har, og rutiner for bruk av CHECKD. Han holder kurs, workshops, foredrag og passer på at alle kunder i CHECKD får full utnyttelse av systemet. – Det handler ikke bare om å se behovene, men også potensialet de har til å utvikle seg videre digitalt.

Påmelding

TIRSDAG 17. SEPTEMBER 2019 - OSLO

Sted: Akersgata 51, 0180 Oslo 
Tidspunkt: 17. september 2019 08:00 – 10:00 
Pris: GRATIS

Ved registrering godtar jeg Codex sin personvernerklæring Checkd sin personvernerklæring

Kjenner du noen som kan være interessert i seminaret?