Om oss

Codex Advokat er et spesialisert og produktorientert advokatfirma med sterk fokus på kvalitet og service.

I tillegg til å levere alminnelige advokattjenester, legger vi stor vekt på å kunne tilby våre kunder bistand til forretningsutvikling og strategi.

Codex har utviklet egne webbaserte produkter til brukt for ledelse og styre i de bedrifter vi bistår. Vi tør hevde å være ett av de fremste advokatfirma i Europa når det gjelder bruk av moderne teknologi i kommunikasjon og bistand for våre kunder. 

Codex har spesialiserte fagavdelinger innen arbeidsrett, selskap, skatt, rettigheter, kontrakter, fast eiendom/entreprise og idrett. Vi tilbyr dog juridisk bistand innenfor de fleste rettsområder. Viktig for deg som kunde er at du kan føle deg trygg på at vi vil levere deg de produktene og tjenestene vi har avtalt til riktig tid og med høy kvalitet. 

Vi gjennomfører kontinuerlige kundeevalueringer både internt og ved hjelp av uavhengige Norfakta-målinger. Dette hjelper oss til forbedring i takt med de forventninger våre kunder har til oss.

Vi er et offensivt og spesialisert advokatfirma med rundt 70 ansatte. Kontorene våre er lokalisert i Oslo, Trondheim og Tromsø. Vi bistår både private og næringsdrivende kunder både nasjonalt og internasjonalt. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale!

Ta kontakt med ossRing 22 93 38 50

Ta kontakt for en uforpliktende samtale!

Vi bistår klienter over hele landet.

Vår entrepriseavdeling bistår mellomstore utbyggere, entreprenører, konsulenter, håndverkere og byggherrer. Trenger du kompetanse innen kontrakter, totalentreprise, utførelsesentreprise, offentlige eller private anskaffelser? Vi hjelper deg!

Våre advokater