ENTREPRISERETTSADVOKATER

En del av Codex Advokat

Les mer om og meld deg på våre kurs her!

Kurs og seminarer

Vi arrangerer kurs over hele landet, både som åpne kurs og bedriftsinterne kurs. Vi dekker fagområder kundene ønsker og det vi vet kundene trenger mer kunnskap om. Vårt utgangspunkt er reglene vi finner i Lov og forskrifter om offentlige anskaffelser, Norsk Standard sine kontraktstandarder, Bustadoppføringslova og Håndverkertjenesteloven, men vi går lenger enn som så.

Her melder du deg på alle våre kurs

Våre kurs behandler temaer som planlegging og prosjektering, valg av kontraktstruktur og kontraktsvilkår, private og offentlige anskaffelser, oppstart og gjennomføring, endringer og varslingssystemer, forsinkelse og dagmulkt, mangler og reklamasjon og ikke minst forhandlinger og tvisteløsning.

Skreddersydd kurs?

Når kunden ønsker det, skreddersyr vi kursene for å dekke nøyaktig de temaene kunden ønsker at vi skal gå gjennom.

Les mer om dette i vår kurskatalog. Katalogen er delt opp i to. Første del omhandler kursmoduler du kan velge fra og bygge et kurs tilpasset din bedrift. Siste del omhandler ferdige standardkurs. Felles for kursene er at de både kan gjennomføres i våre lokaler eller ute hos kunden.

Vi får svært god tilbakemelding på våre kurs, og mange av våre faste klienter sender sine ansatte på kurs år etter år.

Ønsker du et spesialtilpasset kurs for din bedrift, ta kontakt med:
Advokat og partner  Ninja Roede

Vi bistår klienter over hele landet.

Vil du lære mer om oss?

Codex Advokat er et hurtig voksende advokatfirma, med en spesialisert profil. Vi er over 80 medarbeidere, og har en stor eiendom- og entrepriseavdeling på 17 advokater.

Snakk med oss

Eller still ditt spørsmål her:

Hvorfor velge oss?