ENTREPRISERETTSADVOKATER

SPESIALISERTE ADVOKATER

En del av
Codex Advokat

Ring oss: 22 93 38 50

ENTREPRISERETTSADVOKATER

En del av Codex Advokat

Personvernerklæring, nyhetsbrev

Personvern, behandling av personopplysninger

Brukernes personvern er viktig for Codex Advokat. Vi beskytter ditt personvern etter de til en hver tid gjeldende lover og regler. Denne personvernerklæringen gjelder for Codex sine nyhetsbrev.

Av Codex Advokat og Entrepriserettsadvokater.no

1. november 2018

Personopplysninger som behandles

Codex samler inn personopplysninger som navn, epost, telefon og samtykke til nyhetsbrev.

Hvordan informasjon innhentes

Codex samler inn/behandler opplysninger mottatt direkte fra deg på epost, eller gjennom skjema eller blogg på våre nettsider for påmelding til nyhetsbrev. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger ikke å oppgi personopplysningene, er vi forhindret fra å gi deg tilgang til våre nyhetsbrev.

Formålet med informasjonen som innhentes

Formålet med innhentingen av informasjonen er å sende deg nyhetsbrev

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon som innsamles lagres i vårt eget CRM-system og andre egne systemer, samt i våre samarbeidspartneres systemer, for å oppfylle formålet med innhentingen.

Når slettes opplysningene?

Vi behandler opplysningene til du gir oss beskjed om at du vil at vi skal slette dem, eller til vi selv finner det formålstjenlig. Du kan når som helst kreve deg slettet ved å kontakte oss på oslo@codex.no eller ved å ringe oss på telefon +47 22 93 38 50.

Mottakere av opplysningene

Codex bruker opplysningene bare for sin egen virksomhet. Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Codex kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden og til å bistå seg med nyhetsbrev. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Codex. Underleverandører og samarbeidspartnere har tilhold i Norge, EU og andre EU-godkjente land og bedrifter, hvor dine rettigheter ivaretas.

Rettigheter

Du har rett til innsyn i personopplysningene om deg og i hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, og du kan til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Codex Advokat Oslo AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon +47 22 93 38 50 
oslo@codex.no
Codex Advokat Oslo AS 
Pb. 8744 St. Olavs plass 
0028 Oslo

Vi bistår klienter over hele landet.

Vår entrepriseavdeling bistår mellomstore utbyggere, entreprenører, konsulenter, håndverkere og byggherrer. Trenger du kompetanse innen kontrakter, totalentreprise, utførelsesentreprise, offentlige eller private anskaffelser? Vi hjelper deg!

Kontakt våre advokater:

Eller still ditt spørsmål her:

Hvorfor velge oss?

  • Din sak i fokus
  • Landsdekkende
  • 20 års erfaring
  • Spesialiserte advokater